Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012

Σε λίγους μήνες έτοιμο το νέο ... Ανάκτορο


Οσο κι αν προσπάθησαν να απομακρύνουν τον Λαό από τον Βασιλέα και τη Βασιλική Οικογένεια όλες  οι κυβερνήσεις της "μεταπολίτευσης" δεσμεύοντας παράνομα την Βασιλική περιουσία, στερώντας τους την Ελληνική Ιθαγένεια (Στερείτε η Βασιλική Οικογένεια την Ιθαγένεια την ώρα που ο κ.Τσίπρας θέλει να παραχωρήσει σε χιλιάδες λαθρομετανάστες) και άλλα πολλά που υπέστησαν σιωπηλά για το καλό της χώρας και του Εθνους, το μόνο που κατάφεραν είναι να φέρουν το Βασιλέα  πιο κοντά στον Λαό που υποφέρει από τους σύγχρονους εφιάλτες που επανειλημμένη επί 38 συναπτά έτη τον εξαπατούν. Είναι φανερό πλέον και κατανοητό από όλους ότι η μεταπολίτευση βρίσκεται στο τέλος της και είναι θέμα χρόνου η επιστροφή του Βασιλέως.

Οι Βασιλείς μας Κωνσταντίνος Β΄ και Άννα-Μαρία κάνουν τον εφιάλτη-τρόμο των πολιτικών μας πραγματικότητα. Εγκαθίστανται στην Ελλάδα μετά από πολλά έτη εξορίας. Ήδη έχουν ξεκινήσει το κτίσιμο της οικίας τους στην ευρύτερη περιοχή του Κρανιδίου στην Περιφερειακή Ενότητα της Αργολίδος. Σύμφωνα επίσης με τις εγγραφές που έγιναν στο υποθηκοφυλακείο Κρανιδίου, το 2007, οι κυπριακές οffshore εταιρείες ξεκίνησαν τις αγορές αγροτεμαχίων στη θέση Γκιαλέζα για λογαριασμό της Ελληνικής Βασιλικής οικογένειας. Οι αγορές συνεχίστηκαν μέχρι το Σεπτέμβριο του 2008, οπότε και ολοκληρώθηκαν. Οι υπεράκτιες εταιρείες αγόρασαν 17 αγροτεμάχια συνολικής έκτασης 207 στρεμμάτων.
Ευχόμαστε στους ευσεβεστάτους Βασιλείς μας καλή διαμονή. Ευχόμαστε δε να είναι γρήγορη η επάνοδος στον Θρόνο και να ακούμε πάλι τα ονόματα τους και το Πολυχρόνια τους τους στην Εκκλησία.Η επαναφορά της Βασιλευομένης Δημοκρατίας και η επανενθρόνιση του Βασιλέως αποτελεί αίτημα εκατομμυρίων Ελλήνων για την ηθική και υλική ανάκαμψη της Ελλάδος. Η οικονομική ανάταση της Πατρίδος μας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με Αβασίλευτο πολίτευμα στην χώρα μας. Αυτό είναι πλέον ευρέως γνωστό στο πανελλήνιο. Είναι καιρός να κοιτάξουμε το συμφέρον της Πατρίδος μας, και το "εμείς". Όχι μόνο το "εγώ" μας γιατί μας εδώ που μας οδήγησε.

ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ 

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος Β΄ τους επόμενους μήνες αναλαμβάνει δράση


ΣυνΈλληνες εν Χριστώ,
    ήδη η εφημερίδα "Στόχος" το είχε πει εύστοχα. "ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ". Γύρισε!!! Είναι και πάλι κοντά στην Πατρίδα του και τον Λαό του. Η συγκυβέρνηση  Ν.Δ. - Πα.Σο.Κ. & ΔΗ.Μ.ΑΡ. θα καταρρεύσει τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο και θα έχουμε εκ νέου νέα εκλογική αναμέτρηση. Ήδη ο νέος Υπουργός Εξωτερικών κ. Αβραμόπουλος είπε ΝΑΙ στην σύνθετη ονομασία για των Σκόπιων. Αθετώντας για άλλη μια φορά όλα όσα λεγόντουσαν προεκλογικά.Το σωστό είναι να μειώσει τους φόρους σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις και να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε η νεολαία μας και οι άνεργοι να μείνουν εδώ και να εργαστούν. Μπορούν να το κάνουν αλλά δεν θέλουν. Υπακούν τα αφεντικά τους Τόμσεν-Τράα-Ράιγχεμπαγχ-Φούχτερ!
   Ήγκικεν η ώρα να εκπληρωθούν οι προφητείες. Η μεταπολίτευση ήδη ζει την αρχή του τέλους της. Το πρόσωπο που θα διαδραματίσει εξέχοντα και σημαίνοντα ρόλο στους προσεχείς μήνες θα είναι ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος Β΄ (ΙΓ΄). Δεν ξέρουμε αν η Βασιλεία επαναφερθεί στην Ελλάδα, πάντως ο Κωνσταντίνος θα είναι σαν εκπρόσωπος της χώρας, διαπραγματευτής της (προφ. "θὰ ἀναγκαστοῦν νὰ φέρουν τὸ Βασιλιά, γιὰ νὰ κάνει τὸ διαιτητή"). Αυτός 90-95% θα μεσολαβήσει να δοθεί η Κων/πολις στους Έλληνες (προφ. Πατρός Παισίου "Τότε, ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος θα συμβάλλει, ως μεσάζοντας, να δοθεί η Πόλη στην Ελλάδα. Είναι ευλαβής, είναι καλός", προφ. άλλου γέροντος "Η Κωνσταντινούπολη θά δοθεί (ή, θά παραδοθεί… ), εδώ δέν είναι σίγουρος ο φίλος μου για τήν ακριβή διατύπωση ” δοθεί , ή παραδοθεί ” ), στόν έκπτωτο Βασιλέα τών Ελλήνων").
Επίσης μπορεί να ξαναορκιστεί και Βασιλεύς των Ελλήνων ή και πρωθυπουργός (προφ. Πατρός Παισίου "Τὰ χρόνια ἐκεῖνα, τόσο ἀπογοητευμένος θὰ εἶναι ὁ κόσμος ἀπὸ τοὺς πολιτικοὺς τῶν δύο μεγάλων κομμάτων, ποὺ θὰ τοὺς σιχαθεῖ καὶ θὰ τοὺς διώξει, καὶ θὰ ζητήσει στὴ θἐση τους νὰ ἔρθει ὁ Βασιλιάς. Κι ἐκεῖνος, δὲ θὰ ἀρνηθεῖ τὸ κάλεσμα τοῦ λαοῦ. Θὰ τὰ οἰκονομήσει ὅλα ὁ καλὸς Θεός μας").
(Το δημοσίευμα βρίσκεται στην αρχική του μορφή απο το αδελφικό blog Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα)

ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ 

Ο Βασιλεύς στο Spetses Classic Yacht Race 2012


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο αγώνας
Spetses Classic Yacht Race 2012.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από το Ναυτικό Όμιλος Ελλάδος σε συνεργασία με τον Δήμο Σπετσών. Όπως αναφέρει το περιοδικό Hello, στη Ρεγκάτα έλαβε μέρος ο χρυσός ολυμπιονίκης της Ρώμης, Βασιλεύς Κωνσταντίνος Β΄με το παραδοσιακό καΐκι της οικογένειας «Αφροέσσα», ο οποίος βρέθηκε στην τελευταία θέση στην πρώτη ιστιοδρομία, ενώ στην τελική κούρσα πήρε την πρώτη θέση, με αποτέλεσμα να κατακτήσει την 8η θέση στη γενική κατάταξη.

Στον αγώνα συμμετείχαν 50 σκάφη από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στις τρεις κατηγορίες των αγώνων. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά απονεμήθηκε βραβείο καλύτερης εμφάνισης πληρώματος, ενώ σημαντική διάσταση των αγώνων αποτέλεσε η πρωτοβουλία ανάδειξης κοινωνικού-οικολογικού χαρακτήρα.

η φωτογραφια της ημερας

η φωτογραφια της ημερας
Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος Β΄ σε περιοδεία του στην πόλη των Σερρών