Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Σε λίγους μήνες έτοιμο το νέο ... Ανάκτορο


Οσο κι αν προσπάθησαν να απομακρύνουν τον Λαό από τον Βασιλέα και τη Βασιλική Οικογένεια όλες  οι κυβερνήσεις της "μεταπολίτευσης" δεσμεύοντας παράνομα την Βασιλική περιουσία, στερώντας τους την Ελληνική Ιθαγένεια (Στερείτε η Βασιλική Οικογένεια την Ιθαγένεια την ώρα που ο κ.Τσίπρας θέλει να παραχωρήσει σε χιλιάδες λαθρομετανάστες) και άλλα πολλά που υπέστησαν σιωπηλά για το καλό της χώρας και του Εθνους, το μόνο που κατάφεραν είναι να φέρουν το Βασιλέα  πιο κοντά στον Λαό που υποφέρει από τους σύγχρονους εφιάλτες που επανειλημμένη επί 38 συναπτά έτη τον εξαπατούν. Είναι φανερό πλέον και κατανοητό από όλους ότι η μεταπολίτευση βρίσκεται στο τέλος της και είναι θέμα χρόνου η επιστροφή του Βασιλέως.

Οι Βασιλείς μας Κωνσταντίνος Β΄ και Άννα-Μαρία κάνουν τον εφιάλτη-τρόμο των πολιτικών μας πραγματικότητα. Εγκαθίστανται στην Ελλάδα μετά από πολλά έτη εξορίας. Ήδη έχουν ξεκινήσει το κτίσιμο της οικίας τους στην ευρύτερη περιοχή του Κρανιδίου στην Περιφερειακή Ενότητα της Αργολίδος. Σύμφωνα επίσης με τις εγγραφές που έγιναν στο υποθηκοφυλακείο Κρανιδίου, το 2007, οι κυπριακές οffshore εταιρείες ξεκίνησαν τις αγορές αγροτεμαχίων στη θέση Γκιαλέζα για λογαριασμό της Ελληνικής Βασιλικής οικογένειας. Οι αγορές συνεχίστηκαν μέχρι το Σεπτέμβριο του 2008, οπότε και ολοκληρώθηκαν. Οι υπεράκτιες εταιρείες αγόρασαν 17 αγροτεμάχια συνολικής έκτασης 207 στρεμμάτων.
Ευχόμαστε στους ευσεβεστάτους Βασιλείς μας καλή διαμονή. Ευχόμαστε δε να είναι γρήγορη η επάνοδος στον Θρόνο και να ακούμε πάλι τα ονόματα τους και το Πολυχρόνια τους τους στην Εκκλησία.Η επαναφορά της Βασιλευομένης Δημοκρατίας και η επανενθρόνιση του Βασιλέως αποτελεί αίτημα εκατομμυρίων Ελλήνων για την ηθική και υλική ανάκαμψη της Ελλάδος. Η οικονομική ανάταση της Πατρίδος μας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με Αβασίλευτο πολίτευμα στην χώρα μας. Αυτό είναι πλέον ευρέως γνωστό στο πανελλήνιο. Είναι καιρός να κοιτάξουμε το συμφέρον της Πατρίδος μας, και το "εμείς". Όχι μόνο το "εγώ" μας γιατί μας εδώ που μας οδήγησε.

ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ 

2 σχόλια:

  1. ΖΗΤΗΜΑ ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέρασαν χρόνια από όταν το έγγραψες αυτό. Τίποτα δεν έγινε όμως.
      Απλός ο λόγος : δεν το θέλει ο ελληνικός λαός .

      Και είναι δεκτό φυσικά υποθέτω από όλους μας

      Διαγραφή

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αμέσως από τους διαχειριστές της σελίδας καθώς και σχόλια με greeklish.

η φωτογραφια της ημερας

η φωτογραφια της ημερας
Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος Β΄ σε περιοδεία του στην πόλη των Σερρών