Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Σκληρό Βίντεο: Μουσουλμάνοι αποκεφαλίζουν Χριστιανό (Προσεχώς και στην γειτονιά σας)

Δείτε λίγο την "Αραβική Ανοιξη" να ενθαρρυνθούν κι άλλο οι ανθρωπιστές, οι υπέρμαχοι των "Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων". Το έγκλημα που διέπραξε ο σφαγιασθέντας νεαρός είναι ότι πρόδωσε το Ισλάμ αλλάζοντας Θρησκεία αφού βαφτίστηκε Ορθόδοξος Χριστιανός.
Τώρα κύριοι Βουλευτές της Ελλάδος γενικότερα και της αριστεράς ειδικότερα μπορείτε να τους φτιάξετε με την άδεια όλου του Εθνους τζαμιά και ισλαμικά σχολεία, γιατί είναι δικαίωμα τους, όπως δικαίωμα τους είναι να έρχονται με το έτσι θέλω και να εποικίζουν την Πατρίδα μας. Είμαι σίγουρος οτι στο μέλλον θα σας ανταποδώσουν την καλοσύνη δίνοντας σας το δικαίωμα να διαλέξετε με τι λεπίδα θα σας σφάξουν.
Δείτε το Video
 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sxGWlOQZyEs&skipcontrinter=1




Αφιέρωμα στην Βασίλισσα Σοφία

Η Βασίλισσα Σοφία της Ελλάδας ήταν η σύζυγος του Βασιλιά Κωνσταντίνου Α΄. Γεννήθηκε ως Πριγκίπισσα της Πρωσίας Σοφία Δωροθέα Αλίκη στις 14 Ιουνίου 1870, στο Πότσδαμ, πλησίον του Βερολίνου, στη Γερμανία. Γονείς της ήταν ο  Πρίγκιπας Διάδοχος Φρειδερίκος της Πρωσίας (μετέπειτα Γερμανός Αυτοκράτορας Φρειδερίκος Γ΄) και η Βικτώρια, Βασιλική Πριγκίπισσα του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία ήταν η μεγαλύτερη κόρη της Βασίλισσας Βικτωρίας του Ηνωμένου Βασιλείου.
Στις 27 Οκτωβρίου1889, παντρεύτηκε τον  Πρίγκιπα Διάδοχο της Ελλάδας Κωνσταντίνο Α΄ και απέκτησαν έξι παιδιά:
  • Βασιλεύς Γεώργιος Β΄ (1890-1947)
  • Βασιλεύς Αλέξανδρος Α΄ (1893-1920)
  • Βασιλομήτωρ Ελένη της Ρουμανίας (1896-1982),
  • Βασιλεύς Παύλος Α΄ (1901-1964)
  • Πριγκίπισσα Ειρήνη (1904-1974), Δούκισσα της Αόστης
  • Πριγκίπισσα Αικατερίνη (1913-2007), Λαίδη Μπράντραμ

    Η Βασίλισσα Σοφία ήταν αδελφή του Γερμανού αυτοκράτορα Γουλιέλμου Β΄, και έτσι ήταν ένας εύκολος στόχος για να κατηγορηθεί η ίδια και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας ως φιλογερμανοί, κατά τη διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Άλλοι πάλι θεωρούν ότι ήταν φανατική φιλοβρετανή λόγω της Αγγλίδας μητέρας της, Βικτωρίας.Σε μια συνάντηση του Βασιλέως με τον Βενιζέλο, όταν ο τελευταίος ανοιχτά κατηγόρησε τη Βασίλισσα Σοφία ότι κάνει φιλογερμανική προπαγάνδα, ο Βασιλιάς απάντησε ότι αυτός ήταν ένας σοβαρός λόγος για έκδοση διαζυγίου.
    Ο γάμος έγινε στην Αθήνα στις 27 Οκτωβρίου 1889. To 1891 ασπάσθηκε το ορθόδοξο δόγμα, πράγμα που οδήγησε στην διακοπή των σχέσεων με τον αδελφό της, αυτοκράτορα Γουλιέλμο, και κυρίως την σύζυγό του, αυτοκράτειρα Αυγούστα Βικτώρια.Το 1913, με την δολοφονία του πεθερού της Γεωργίου Α΄ έγινε Βασιλιάς ο σύζυγός της Κωνσταντίνος, ο οποίος ήταν τότε εξαιρετικά δημοφιλής λόγω των επιτυχιών του κατά τους Βαλκανικούς Πολέμους 1912-1913.
    Αν και ανέπτυξε μεγάλο φιλανθρωπικό έργο, ενδιαφέρθηκε για το σύστημα υγιείας, την παιδεία και την επαγγελματική αποκατάσταση των γυναικών μέσω της ενίσχυσης της χειροτεχνίας, το έργο αυτό επισκιάστηκε από την τεταμένη πολιτική κατάσταση, τον Διχασμό, και την αρνητική πολιτική εκμετάλλευση.
    Ακολούθησε τον σύζυγό της στην εξορία από το 1917 έως 1920 στην Ελβετία και μετά τη δεύτερη εκθρόνισή του, το 1922, στο Παλέρμο της Ιταλίας. Πέθανε από καρκίνο στη Φραγκφούρτη στις 13 Ιανουαρίου 1931. Ετάφη στην Ιταλία και στις 17 Νοεμβρίου 1936 τα οστά της μεταφέρθηκαν και ενταφιάστηκαν στο Βασιλικό κοιμητήριο στο Βασιλικό κτήμα Τατοΐου.Ας σημειωθεί επίσης πως όταν ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ο Στρατηλάτης ΙΒ΄ έπαθε πνευμονία και πλευρίτιδα, βρέθηκε κοντά στο θάνατο. Μάλιστα, τον είχε εξομολογήσει Ιερέας όταν έφεραν κοντά του την ιερή εικόνα της Παναγίας από την Εκκλησία της Ευαγγελίστριας στην Τήνο. Ως εκ θαύματος ανέρρωσε, και η σύζυγός του, η Βασίλισσα Σοφία, προσέφερε ένα μεγάλο ζαφείρι σαν τάμα στην εικόνα.

η φωτογραφια της ημερας

η φωτογραφια της ημερας
Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος Β΄ σε περιοδεία του στην πόλη των Σερρών