Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012

Η παρακμή της Προεδρευόμενης Δημοκρατίας

Οπως όλοι καλά γνωρίζουμε, μετά τη Χούντα των Συνταγματαρχών η δύναμη που ανεδείχθη στα πολιτικά πράγματα της χώρας ήταν ο άθλιος "Καραμανλισμός", ένα είδος δεξιού κόμματος με πολλά χαρακτηριστικά που κάνουν ακόμα και τα ίδια στελέχη του κόμματος αλλά και τους ψηφοφόρους να αναρωτιόνται τι πορεία έχει το κόμμα, δεξιά (όπως ήταν ο αρχικός στόχος), κεντροδεξιά ή κεντροαριστερά; 
Κατά τις εκλογές της 6ης Μαίου οι μνημονιακοί (Πρόεδρος Δημοκρατίας, ΝΔ, ΠαΣοΚ, ΛαΟΣ, ΔηΣυ κα) συνετρίβησαν κυριολεκτικά κατά κράτος. Όλοι δέχτηκαν την σκληρή κριτική εκτός από τον κύριο υπεύθυνο που είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.Πλέον και ο θεσμός της Προεδρευομένης Δημοκρατίας και ο φορέας της, Κάρολος Παπούλιας, είναι μηδενική καθώς ο ρόλος που κατέχει θα μπορούσε να χαρακτηριστεί με απλά λαϊκά λόγια "διακοσμητικός" ο ίδιος σαν θεσμός αλλά και ο φορέας της Προεδρευόμενης Δημοκρατίας που είναι δημιουργήματα του άθλιου "Καραμανλισμού" μέσο του νόθου δημοψηφίσματος του 1974 αλλά και των επιγόνων του.Τα μνημονιακά κόμματα καταποντίστηκαν όπως επίσης και ο μνημονιακός Πρόεδρος της Δημοκρατίας που πρώτος παραβιάζει το Σύνταγμα και γιγαντώνουν τον "αριστερισμό" που πολύ πιθανόν να αναζωπυρώσει γεγονότα όπως σαν και αυτά που θυμούνται προηγούμενες γενιές από εμάς.
Ο Ελληνικός λαός ζητά την Βασιλεία και το εκδηλώνει κυρίως με την ψήφο του καθώς μέσω αυτής κατεδάφισε το οικοδόμημα της Αβασίλευτης κληρονομικής κομματοκρατίας που μόνο δεινά έχει φέρει στον τόπο.Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να ζητήσει συγγνώμη αρχικά από τον Ελληνικό Λαό, να παραιτηθεί από τη προνομιούχο θέση (συνολικά λαμβάνει 370.993 ευρώ) και έπειτα να ζητηθεί από τον Βασιλέα Κωνσταντίνο Β΄ αφού πρώτα του ζητηθεί "συγγνώμη" για να σώσει το Λαό και το Έθνος και επιτέλους να δημιουργήσει ένα Κράτος, γιατί εδώ και 38 συναπτά έτη μας έχουν αποδείξει οτι είναι ανίκανοι να προασπίσουν τα συμφέροντα του Ελληνα.

Ζήτω ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος Β΄ Ζήτω το Εθνος

Η αρχική δημοσίευση βρίσκεται στο φιλικό blog Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα (http://rthodoxiapatridavasileia.blogspot.gr/)

Η γενιά της ... Προόδου !

Μια γενιά παλαιότερα ισοδυναμούσε με χρονική διάρκεια 25 ετών, πλέον ισοδυναμεί με 33 χρόνια. Σαν γενιά δεχόμαστε το χρόνο μεταξή γέννησης και αναπαραγωγής του ανθρώπου. Τις τελευταίες δεκαετίες οι άνθρωποι οι άνθρωποι παντρεύονται μεγαλύτεροι και τεκνοποιούν ακόμα μεγαλύτεροι έτσι από το νόθο δημοψήφισμα του 1974 της κυβέρνησης Καραμανλή μεσολάβησαν προοδευτικοί κυβερνητικοί σχηματισμοί που μας μάθανε οτι κοινωνικό κράτος δεν υφίσταται, η καλύτερη εργασία είναι ο διορισμός στο δημόσιο τομέα, η διαπλοκή με τους πολιτικούς ανοίγει ορίζοντες, με το "λάδωμα" πετυχαίνεις τα πάντα, συμμετοχή στο κόμμα είναι το μεγαλύτερο προσόν. Το χειρότερο όμως που μάθαμε είναι να θεωρούμε την αριστερά "καλή" και ότι δεξιό "απαράδεκτο". Η γενιά λοιπόν που το 1974 δεν είχε δικαίωμα ψήφου αλλά το απέκτησε λίγο αργότερα μετά το 1981 βλέπει οτι τώρα πλέον δεν της αφήνουν περιθώρια να ξεκινήσει πάλι. Αυτοί που ο Λαός ψήφισε και έδωσε εντολή να κυβερνήσουν μας έφτασαν στην απόγνωση, να μην ξέρουμε τι μας ξημερώνει και σε τι κοινωνία θα αφήσουμε τα παιδιά μας. Μην κάνουμε ξανά τα ίδια λάθη, ήρθε ο καιρός να αλλάξουμε πραγματικά τα πάντα, μόνη ορατή λύση είναι η επιστροφή του Βασιλέως μας και της Βασιλικής οικογένειας πίσω στην Πατρίδα. Ας μην αφήσουμε πάλι την λεγόμενη "γενιά του πολυτεχνείου" να περάσει τη γραμμή της που μας έφερε στην καταστροφή και εξακολουθεί να καταστρέφει το μέλλον. 

η φωτογραφια της ημερας

η φωτογραφια της ημερας
Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος Β΄ σε περιοδεία του στην πόλη των Σερρών