Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος Β΄ τους επόμενους μήνες αναλαμβάνει δράση


ΣυνΈλληνες εν Χριστώ,
    ήδη η εφημερίδα "Στόχος" το είχε πει εύστοχα. "ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ". Γύρισε!!! Είναι και πάλι κοντά στην Πατρίδα του και τον Λαό του. Η συγκυβέρνηση  Ν.Δ. - Πα.Σο.Κ. & ΔΗ.Μ.ΑΡ. θα καταρρεύσει τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο και θα έχουμε εκ νέου νέα εκλογική αναμέτρηση. Ήδη ο νέος Υπουργός Εξωτερικών κ. Αβραμόπουλος είπε ΝΑΙ στην σύνθετη ονομασία για των Σκόπιων. Αθετώντας για άλλη μια φορά όλα όσα λεγόντουσαν προεκλογικά.Το σωστό είναι να μειώσει τους φόρους σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις και να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε η νεολαία μας και οι άνεργοι να μείνουν εδώ και να εργαστούν. Μπορούν να το κάνουν αλλά δεν θέλουν. Υπακούν τα αφεντικά τους Τόμσεν-Τράα-Ράιγχεμπαγχ-Φούχτερ!
   Ήγκικεν η ώρα να εκπληρωθούν οι προφητείες. Η μεταπολίτευση ήδη ζει την αρχή του τέλους της. Το πρόσωπο που θα διαδραματίσει εξέχοντα και σημαίνοντα ρόλο στους προσεχείς μήνες θα είναι ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος Β΄ (ΙΓ΄). Δεν ξέρουμε αν η Βασιλεία επαναφερθεί στην Ελλάδα, πάντως ο Κωνσταντίνος θα είναι σαν εκπρόσωπος της χώρας, διαπραγματευτής της (προφ. "θὰ ἀναγκαστοῦν νὰ φέρουν τὸ Βασιλιά, γιὰ νὰ κάνει τὸ διαιτητή"). Αυτός 90-95% θα μεσολαβήσει να δοθεί η Κων/πολις στους Έλληνες (προφ. Πατρός Παισίου "Τότε, ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος θα συμβάλλει, ως μεσάζοντας, να δοθεί η Πόλη στην Ελλάδα. Είναι ευλαβής, είναι καλός", προφ. άλλου γέροντος "Η Κωνσταντινούπολη θά δοθεί (ή, θά παραδοθεί… ), εδώ δέν είναι σίγουρος ο φίλος μου για τήν ακριβή διατύπωση ” δοθεί , ή παραδοθεί ” ), στόν έκπτωτο Βασιλέα τών Ελλήνων").
Επίσης μπορεί να ξαναορκιστεί και Βασιλεύς των Ελλήνων ή και πρωθυπουργός (προφ. Πατρός Παισίου "Τὰ χρόνια ἐκεῖνα, τόσο ἀπογοητευμένος θὰ εἶναι ὁ κόσμος ἀπὸ τοὺς πολιτικοὺς τῶν δύο μεγάλων κομμάτων, ποὺ θὰ τοὺς σιχαθεῖ καὶ θὰ τοὺς διώξει, καὶ θὰ ζητήσει στὴ θἐση τους νὰ ἔρθει ὁ Βασιλιάς. Κι ἐκεῖνος, δὲ θὰ ἀρνηθεῖ τὸ κάλεσμα τοῦ λαοῦ. Θὰ τὰ οἰκονομήσει ὅλα ὁ καλὸς Θεός μας").
(Το δημοσίευμα βρίσκεται στην αρχική του μορφή απο το αδελφικό blog Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα)

ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αμέσως από τους διαχειριστές της σελίδας καθώς και σχόλια με greeklish.

η φωτογραφια της ημερας

η φωτογραφια της ημερας
Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος Β΄ σε περιοδεία του στην πόλη των Σερρών