Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Επιστροφή των ... Βασιλοφρόνων.


Μετά απο αρκετούς μήνες "απουσίας" από την ενεργό δράση το vasilofrones.blogspot.gr είναι και πάλι κοντά σας με περισσότερα νέα για το Θεσμό και την ΑΜ Βασιλέα των Ελλήνων Κωνσταντίνο Β΄ .
Η εντός ή εκτος εισαγωγικών απραξία μου ωφείλεται στην εκπλήρωση της Στρατιωτικής μου θητείας όπως ώφειλα να κάνω ως Ελλην αλλά και ως Βασιλόφρων.
Θα ήθελα μέσα σε λίγες γραμμές να σας περιγράψω αυτό που έζησα ως Εφεδρος Αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού μας για το πως έχουν τα πράγματα, ποιές οι αντιλήψεις, ποιά τα Πιστεύω και ποια η νοοτροπία όσων αφορά το ηθικό των Στρατιωτών μας μέχρι και την άποψη τους από απλό Καταδρομέα έως Αξιωματικό.
Τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς δημοσιεύουν κακοπροαίρετες φυλλάδες κάνοντας λόγο για έναν φθαρμένο Στρατό μπορώ να σας βεβαιώσω οτι είναι ψευδή. Στις Ειδικές Δυνάμεις που έζησα για εννέα μήνες και εκφέρω άποψη, μπορώ να σας πω με απλά λόγια "γίνεται δουλειά", μπορεί  τα οικονομικά μέτρα που λαμβάνει η Ανθελληνική κυβέρνηση να μην επιτρέπουν στους διοικητές των Μονάδων να λειτουργήσουν και να "τρέξουν" το πρόγραμμα της Εκπαιδεύσεως όπως θα θέλανε αλλά γίνεται προσπάθεια που αποδίδει. Στις εγκαταστάσεις των Στρατοπέδων μας γίνεται προσπάθεια να διαττηρούνται σε υψηλά επίπεδα, η σιτιση των Καταδρομέων περιλαμβάνει ότι χρειαζεται ο ανθρωπινος οργανισμός για να ανταπεξέλθη στην επίπονη και δύσκολη εκπαίδευση που απαιτεί το Οπλο. Το φρόνιμα παραμένει υψηλό και αυτό ειναι κάτι το οποίο πρέπει να μας χαροποεί
Κλείνοντας θα ήθελα να σας αναφέρω κάτι που μου προκάλεσε εντυπωσιασμό, πολλοί οι Καταδρομείς και τα νέα Στελέχη κυρίως (Ανθυπολοχαγοί έως Ταγματάρχες) οι οποίοι σε συζήσεις που κάναμε βλέπανε θετικά την επιστροφή του Βασιλέως στην Εξουσία, μια εξουσία που θα ενδιαφέρεται για τον Ελληνα με ότι συνεπάγεται αυτό για το Εθνος μας. 

 ειδικά στις μέρες που ζούμε και δε γνωρίζουμε τι μας ξημερώνει, ας μην ξεχνάμε οτι τα γειτονικά κράτη ήταν, είναι και θα είναι εχθρικά απεναντι μας.



            Λεωνίδας Κ.
Εφεδρος Ανθυπολοχαγός (ΠΖ)



 




2 σχόλια:

  1. Ζουμε με την ελπιδα της επιστροφης τους
    Κι ας μην στεκομαστε στο ξενο ονομα της δυναστειας γιατι και τωρα ξενοι μας κυβερνουν χειριστης κατηγοριας μαλιστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αμέσως από τους διαχειριστές της σελίδας καθώς και σχόλια με greeklish.

η φωτογραφια της ημερας

η φωτογραφια της ημερας
Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος Β΄ σε περιοδεία του στην πόλη των Σερρών