Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Ευχές Χριστουγέννων

 Ευχόμαστε σ΄ όλους τους Ορθοδόξους Έλληνες τους ενταύθα και απανταχού της γης και σ΄ όλον τον κόσμο υγεία, ευτυχία, πρόοδο και γαλήνη.
Η Γέννησις του Θεανθρώπου ας γίνει και πάλι η αφετηρία για την εσωτερική μας ανάταση και την κοινωνική αναδημιουργία. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ αύριο θα έλθει. Ο ίδιος ο ΘΕΟΣ περνά στην ιστορία δια του Μονογενούς Του Υιού, τον οποίο κυοφορεί μία γυναίκα, η ΠΑΝΑΓΙΑ, καταργώντας έτσι την κατώτερη θέση της γυναίκας. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ αύριο θα έλθει και θα μας δώσει την ελπίδα, το χαμόγελο στα χείλη και την χαρά.
Όμως την ψυχή μας έχει κατακυριεύσει η δυστυχία και ο πόνος για την σημερινή κατάσταση. Πως να ευχηθούμε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, όταν οι συνάνθρωποί μας ή οι γείτονές μας ή και εμείς οι ίδιοι δεν θα έχουμε φαγητό να φάνε ή ρεύμα ή πετρέλαιο για να ζεσταθούμε.
ΑΥΡΙΟ ξημερώνει η ελπίδα, η χαρά, η αλήθεια την οποία ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ. Ας κατακλύσουμε τις Εκκλησίες για να συμμετέχουμε ενεργά στο 2ο μεγαλύτερο γεγονός της παγκόσμιας Ιστορίας μετά την Ανάσταση του ΧΡΙΣΤΟΥ: την Γέννηση Του, μετέχοντας του Κοινού Ποτηρίου στα Άχραντα Μυστήρια: το Σώμα και το Αίμα του ΧΡΙΣΤΟΥ! Δεν νοούνται ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ χωρίς ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
Δεν θα βρούμε τον ΧΡΙΣΤΟ ούτε στα εμπορικά καταστήματα, ούτε στα τηλεοπτικά shows. Θα τον βρούμε στην Εκκλησία και στον εαυτό μας εάν αυτός δεν έχει σχέση με την βολεμένη μας θρησκευτικότητα και τον υποκριτικό καθωσπρεπισμό μας, αν είναι φιλάνθρωπος και καθαρός.

2 σχόλια:

  1. Η Γέννηση του Ιησού Χριστού να φέρει και την γέννηση της νέας επαναφοράς της Βασιλευόμενης δημοκρατίας στην χώρα μας.

    Καλά και χαρούμενα Χριστούγεννα σε όλους τους βασιλόφρονες και όλο τον Ελληνισμό εντός και εκτός Ελλάδος!!

    ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αφορμή ένα σχόλιο του Διαχειριστή της σελίδας: ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ. Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΝ ΤΙΜΑ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΕΣ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ. ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ..."
    Ο Γ. Καρατζαφέρης είναι κωλοτούμπας. Ψήφισε το 1ο μνημόνιο που υποδούλωνε την Ελλάδα μας στο ΔΝΤ. Έχει κάνει και πατριωτικές κινήσεις και ρεαλιστικές-σοβαρές προτάσεις.
    Τώρα θα το πάρουμε από "φιλοβασιλικής" πλευράς. Υποστηρίχτηκε από τους βασιλόφρονες. Έκανε την λεγόμενη "εκκαθάριση" στο κόμμα του διώχνοντας τους Έλληνες πατριώτες βασιλόφρονες, χουντικούς κλπ και τους αντικατέστησε με εβραίους και ομοφυλόφιλους. Και το "καλύτερο" δήλωσε 4 (ούτε 1, ούτε 2, 4) ότι δεν θέλει στο κόμμα βασιλικούς και χουντικούς. Αχάριστος και εγωιστής. Τώρα γνωρίζοντας την πλήρη αποτυχία του προσπαθεί να προσεταιριστεί και πάλι τους βασιλόφρονες.
    Ήταν φιλοβασιλικός, δεν είναι. Όταν οι Βασιλικές οργανώσεις αγωνίζονταν για την επαναφορά του Βασιλέως, ο Καρατζαφέρης τους πρόδιδε και αγρόν ηγόραζε...
    ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ. Το μόνο κόμμα που ζητά την επιστροφή του Βασιλέως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αμέσως από τους διαχειριστές της σελίδας καθώς και σχόλια με greeklish.

η φωτογραφια της ημερας

η φωτογραφια της ημερας
Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος Β΄ σε περιοδεία του στην πόλη των Σερρών