Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Η αποκάλυψη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.


Ο κ. Τσίπρας ο μέγας λαϊκιστής "πατάει" πάνω στο μεγάλο πρόβλημα που ονομάζεται μνημόνιο με στόχο την συγκομιδή ψήφων.Μας αναλύει λοιπόν το σκεπτικό του και με πιο τρόπο πιστεύει ο ίδιος οτι θα απεμπλακούμε από αυτό και επίσης με πιο τρόπο θα έρθει επιτέλους η πολυπόθητη ευημερία και ανάπτυξη ξανά στη χώρα. Παραλείπει να μας εξηγήσει την περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδιάζει και βρεθούμε εκτός της ζώνης ευρώ. Ρωτάω τώρα λοιπόν, πώς την επόμενη ημέρα μετά την έξοδο από το ευρώ θα μπορέσει η χώρα να καλύψει τις ανάγκες της σε καύσιμα ή φάρμακα που είναι μείζον πρόβλημα στη λειτουργία της κοινωνίας; Με δεδομένο την υποτίμηση της Δραχμής το εθνικό μας νόμισμα δεν θα μας χρησιμεύει σε τίποτα όσων αφορά το εξωτερικό εμπόριο και αυτόματα θα αποτελεί ένα άχρηστο χαρτονόμισμα. Ενα άλλο πρόβλημα που θα δημιουργηθεί είναι το ζήτημα της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας που εξαρτάται άμεσα από το οικονομικό σκέλος από τη στιγμή που θα βρισκόμαστε μειονεκτικά σε αμυντικούς εξοπλισμούς απέναντι σε εχθρικά κράτη, με μια Τουρκία που έχει συνεχείς βλέψεις -αρχικά- στη Δ.Θράκη, με το κρατίδιο των Σκοπίων που φανερά διεκδικεί ολόκληρη την Μακεδονία, αυτό βέβαια δεν μου κάνει εντύπωση αφού πολλοί πολιτευτές του εν λόγω κόμματος τάσσονται υπέρ της ονομασίας "Μακεδονία" του γειτονικού Σλαβικού κράτους και με αποκορύφωμα την προκλητικότατη ενέργεια της Αλβανίας που προ ολίγων ημερών μέσω της βουλής της ζητά αναθεώρηση των συνόρων της με την Ελλάδα (επεκτατική). Επίσης ο Αλέξης μας, δεν έχει πάρει θέση για τους κουκουλοφόρους που συνεχώς καλύπτει αλλά ούτε έχει καταδικάσει και την υπόθεση στην τράπεζα προ ολίγων ετών που μια ομάδα αριστερών κουκουλοφόρων την έκαψαν με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο 4 άτομα μεταξύ των οποίων και μια έγκυος γυναίκα, το μόνο που έκανε ήταν να καταδικάσει την απαράδεκτη ενέργεια Κασιδιάρη στην Κανέλλη. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι υπέρ του να βγούνε οι εικόνες του Χριστού & της Παναγίας απο τις αίθουσες Δημοσίων Κτηρίων, πλέον από την ανεξιθρησκεία που έχουμε και κατοχυρώνεται στο Σύνταγμα διώκεται φανερά ο Χριστιανισμός. Είναι υπέρ της κατάργησης του Στρατού (γράφω παραπάνω σε τι είναι απαραίτητες οι Ενοπλες Δυνάμεις), την κατάργηση της προσευχής των μαθητών στα σχολεία αλλά και την κατάργηση του Σταυρού από τη Σημαία μας για την οποία στο ένδοξο παρελθόν της χώρας έχουν σκοτωθεί εκατομμύρια άνθρωποι. Νομίζω οτι πρέπει να σκεφτείτε καλά όσοι θέλετε τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στο κυβερνητικό τιμόνι της χώρας (Δεν σας στρέφω στον σάπιο παλαιό δικομματισμό Ν.Δ. - Πα.Σο.Κ.) γιατί ίσως την 18η Ιούνη να μην δούμε τη χώρα μας όπως την ξέραμε .
Τέλος, μπορείτε να δείτε την ιδεολογία των 12 συνηστώσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σε περίπτωση που με θεωρήσετε διαστρεβλωτή της αλήθειας.
Μόνη λύση για μια καθαρή Ελλάδα χωρίς ψευτοϊδεαλιστές που αποσκοπούν σε προσωπικά οφέλη είναι ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος Β΄μετά της Βασιλικής Οικογενείας. 

1 σχόλιο:

  1. Ας κυβερνήσουν και αυτοί, μονο ετσι θα καταλαβουν και οι τελευταιοι ελληνες την αξία του Βασιλέως Κωνσταντίνου Β΄
    Λεωνίδας Βασιλείου από Αλεξανδρούπολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αμέσως από τους διαχειριστές της σελίδας καθώς και σχόλια με greeklish.

η φωτογραφια της ημερας

η φωτογραφια της ημερας
Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος Β΄ σε περιοδεία του στην πόλη των Σερρών