Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Το 78% των ερωτηθέντων υπέρ της επιστροφής της Βασιλικής Οικογένειας

Πριν είκοσι ημέρες (20) περίπου με την δημιουργία του blog μας "έτρεχε" παράλληλα ένα μικρό δημοψήφισμα σχετικό με την επιστροφή της Βασιλικής Οικογένειας πίσω στη χώρα που πριν τριάντα οκτώ (38) χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής απομάκρυνε με νόθο δημοψήφισμα σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες πολλών δικαστικών της εποχής, όπως αναφορικά λέει κάποιος από αυτούς, "η εντολή που είχαμε ήταν η ανάδειξη της Αβασίλευτης Δημοκρατίας".
Από τις χίλιες εκατό (1.100) επισκέψεις που έχει το blog τα εκατό (100) άτομα πήρανε μέρος στην ψηφοφορία το 78% τάσσεται υπέρ της επιστροφής των Βασιλέων μας σε αντίθεση με το χαμηλό ποσοστό του 21% που είναι κατά της επιστροφής.
Μόνη λύση για τη σωτηρία της Πατρίδος μας είναι μόνο η επιστροφή του Βασιλέως Κωνσταντίνου Β΄, οι πολιτικοί μας έχουν αποδείξει με το παραπάνω οτι είναι ανίκανοι να πράξουν για το συμφέρων του Ελληνα και της Πατρίδος.
Αύριο, Κυριακή 17 Ιουνίου καταργούμε την τριάδα του ψεύδους και της δεδομένης αποτυχίας
(ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ), ψηφίσουμε εθνικά για τη σωτηρία της χώρας, ψηφίζουμε Εθνική Ελπίδα

ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ 

2 σχόλια:

  1. Αδέρφια αυριο ολοι ψηφίζουμε ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αύριο ψηφίζουμε υπέρ της ελευθερίας του πολίτη, υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.Λέμε ΟΧΙ στις ταυτότητες που ισοδυναμούν με άρνηση της πίστεως, γιατί διαφορετικά δεχόμαστε να μας προσδιορίζουν στην ταυτότητα ως ξένους και άσχετους με οποιοδήποτε θρήσκευμα.Αυτό και σύμφωνα με την ιερά Σύνοδο αποτελεί προσβολή και άρνηση της πίστεως και είναι το χειριστο αμάρτημα για έναν χριστιανό.
    Με την ψήφο μας αρνούμεθα να γίνουμε διωκτες των ορθοδόξων χριστιανών που ισοδυναμεί με απώλεια της ψυχής και ψηφίζουμε κατα όλων αυτών των κομμάτων που προωθούν τις βεβηλωτικές ταυτότητες.Ψηφίζουμε υπέρ της επιστροφής του Βασιλέως, ψηφίζουμε Εθνική Ελπίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αμέσως από τους διαχειριστές της σελίδας καθώς και σχόλια με greeklish.

η φωτογραφια της ημερας

η φωτογραφια της ημερας
Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος Β΄ σε περιοδεία του στην πόλη των Σερρών